Dankwoord

Het project ‘Ben je klaar voor het feest’ is afgelopen! 35 meditaties zijn op deze website voorbij gekomen…

  • Op deze plek wil ik als eindredacteur allereerst de lezers bedanken voor hun betrokkenheid. Ik hoop dat het project heeft bijgedragen aan de voorbereiding op Pasen 2022 en ook mag blijven doorwerken in de dagelijkse navolging van Jezus Christus. Zelf helpt mij zo’n project in de 40dagentijd om bewust toe te leven naar het feest en het verdiept m’n beleving van Goede Vrijdag en Pasen.
  • Daarnaast wil ik Anne Martini bedanken voor het beheren van de website en het sturen van de dagelijkse nieuwsbrief.
  • Ook wil ik graag de gemeenteleden van de verschillende GKv-gemeentes in de regio Westerkwartier bedanken voor hun creatieve bijdrages! Wim en Janine Wilts, Avelien Haan, Johan Sikkema, Lies Rinsma, Ties Faber, Rosanne Prins, Martiene Faber, Jolanda Kieneker, Lydia Gunnink, Klaske Dieleman, Elly van der Krieke, Bert Bulder en Simone Bijma. Gaaf dat jullie mee wilden doen!
  • Natuurlijk gaat m’n dank ook uit naar m’n collega’s die meeschreven: Erik Pomp, Arnold Wienen, Alfred Brink, Roelof Tigelaar, Dick Noort, Roel Prins, Tom Waalewijn en Tiemen Dijkema.

De verschillende bijdrages zijn per stuk door tweehonderd tot vijfhonderd verschillende lezers gelezen. Meerdere bezoekers keerden ook enkele keren terug bij een bepaalde meditatie. Samen goed voor een mooi totaal aantal websitebezoeken.

Wanneer we met de eerstvolgende adventstijd of 40dagentijd mogelijk weer een soortgelijk project mogen opstarten, hoop ik dat (de auteurs?) en lezers terugkeren!

Met dank en groet,

Pieter Kars van de Kamp

 

 

Auteur van de dag

Pieter Kars van de Kamp

Pieter Kars van de Kamp

Predikant GKv Grijpskerk-Niezijl Tevens hoofdredacteur

Reageer gerust

Dat kan via onderstaand formulier. Om je reactie te kunnen verzenden is het nodig om je naam en mailadres in te vullen. De reactie komt binnen bij het redactieteam.

Er zijn 2 mogelijkheden:
1.Bij een inhoudelijke vraag krijg je persoonlijk een antwoord van één van de redacteuren
2. Bij een opmerking komt jouw reactie onder de bijdrage te staan